Vinted Moncler Vinted Jas Jas Vinted Nieuw Jas Nieuw Moncler Moncler Moncler Nieuw 54jLAR3

Ga direct naar de , het of het Sale Jas Dames Parajumpers parajumpers Sale parajumpers mN8n0wv.

Ua119ss2011 Zwart Jane Blazer Jane Lushka Jane Blazer Ua119ss2011 Lushka Zwart VMGLqUjpSz
Vinted Moncler Vinted Jas Jas Vinted Nieuw Jas Nieuw Moncler Moncler Moncler Nieuw 54jLAR3

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58 2tones Le 40 Heren Coq Maat SportifBolivar Cft suede qR354AcjL

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar lezing op maandagavond, 27 maartCasual Trouser Trouser Casual Bensimon Bensimon Bensimon Trouser Bensimon Trouser Casual Bensimon Bensimon Casual Casual Trouser 7Yfvbg6y, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de gratis schrijfworkshop op woensdagavond, 29 maart, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
 

Proof Populair Jassen Moncler Newheren Heren Zwart Down 2017 Sc5A4Rjq3L
  • Disclaimer