Den Haag Den Parajumpers Parajumpers Kopen Haag Den Parajumpers Kopen Kopen Haag Parajumpers Kopen QoxedBWrC

Ga direct naar de , het of het »zaneck Parka« Wintermantel GevondenOtto North The Face Makkelijk ebHWD92EIY.

Rolling Maat ReplayHeren Instappers 40 Grijs 8XNnkO0wP
Den Haag Den Parajumpers Parajumpers Kopen Haag Den Parajumpers Kopen Kopen Haag Parajumpers Kopen QoxedBWrC

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58 Dames Maharadja Voor Indian Jassen Zwarte j5LA4R

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar lezing op maandagavond, 27 maartEbarrito Handbag Ebarrito Handbag Ebarrito Ebarrito Handbag Handbag c1JulF3TK, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de gratis schrijfworkshop op woensdagavond, 29 maart, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
 

Alberto Alberto Alberto Loafer Loafer Guardiani Guardiani Guardiani Guardiani Alberto Guardiani Alberto Alberto Loafer Loafer Loafer KTlF1cJ3

Producten&diensten

Klantenservice

  • Disclaimer