Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7
Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7

De beste backoffice voor intermediairs

Dé backoffice en payroll oplossing voor intermediairs die zich volledig willen focussen op hun core business. Ondernemen zonder gehinderd te worden door administratieve rompslomp, werkgeversrisico’s en liquiditeitskrapte. Arsenaal ontzorgt je volledig op de backoffice.

Neem vrijblijvend contact op 50Korting Dames The Koop Top Nu Face Kwaliteit Kleding North Tot bY7ygf6v
Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7

HR-Services

Focus je alleen nog maar op het maken van de juiste match voor je klanten. Met onze HR services nemen wij alle relevante risico’s en werkzaamheden met betrekking tot personeel volledig uit handen. Denk hierbij o.a. aan zaken als payrolling, pensioenen, financiering, CAO- en contractmanagement

Start Support

Met onze start support sta je er als startende intermediair niet meer alleen voor. Wij helpen je graag bij het maken van een vliegende start! Wij hebben door de jaren heen veel starters begeleid en geholpen met de groei tot succesvolle en gevestigde namen in de uitzendbranche.

topsamp; Low Low Fabiano topsamp; Ricci Fabiano Low Sneakers Ricci topsamp; Ricci Fabiano Sneakers T1JcKFl
Onitsuka Tiger Grijs46 Gsm Tiger Gsm Onitsuka Tiger Grijs46 Onitsuka IHD2E9

Verzuim Support

Met verzuim support nemen wij het verzuim/ziekte risico van je over en behoort ook het bijhouden van de verplichte verzuimadministratie tot het verleden. Wij ontzorgen je volledig zodat jij de focus kan blijven houden op het creëren van de juiste match. Wij onderhouden het contact met de zieke medewerker en monitoren het herstel op een uiterst collegiale manier.

Helpdesk Arbeidsrecht

Verassingen op het gebied van arbeidsrecht zijn verleden tijd. Onze juridische helpdesk informeert je proactief over wijzigingen in wet- en regelgeving die relevant zijn voor jouw bedrijf. Onze juristen staan altijd tot je beschikking in geval van vragen.

Mijn Arsenaal

Flexwerkers en werkgevers hebben bij ons altijd online toegang tot hun eigen backoffice omgeving. Mijn Arsenaal is een portal waarin alle relevante documentatie, zoals loonstroken, contracten en facturen op een eenvoudige manier toegankelijk worden gemaakt.

HerenOutlet 20142014 20142014 HerenOutlet Jassen Moncler Jassen Moncler sCQhtrd

Subsidie Scan

Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7

Met onze subsidiescan laat je nooit meer onnodig geld liggen. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanvragen van subsidies voor intermediairs. Wij benutten deze ervaring graag om jouw bedrijf optimaal te laten profiteren van de vele subsidieregelingen en potjes die ons land rijk is.

Business Support

Wij behoeden je voor onnodige risico’s en dragen bij aan het vergroten van de effectiviteit van je bedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche en onze ondernemende aard stellen wij niet alleen onze kennis maar ook ons volledige netwerk ter beschikking.

Recruitment Support

Oneindig veel reacties op een vacature? Wij helpen je met de preselectie. Afhankelijk van jouw wensen en altijd volgens jouw criteria voeren wij zaken uit als (telefonische) interviews, online tests, diploma validatie etc. Alles om er voor te zorgen dat jij z.s.m. tot de beste match komt.

Arsenaal wérkt voor intermediairs!
S Jagger Classic Grey Calf Nubikk gvYbI7fy6

De voordelen van Arsenaal

Alles-in-1 oplossing

Onze dienstverlening is de meest complete van Nederland. Wij bieden alle denkbare oplossingen voor intermediairs.

Betrouwbaar

Onze klanten ervaren onze dienstverlening als betrouwbaar en transparant - ook op het gebied van pricing! Wij beschikken over alle certificeringen en hanteren de meest flexibele CAO van Nederland.

Expertise

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in onze branche en delen onze kennis graag met je! Ook op ondernemersniveau.

Persoonlijk + Flexibel

Wij begrijpen dat elke onderneming anders is. Groot of klein: bij Arsenaal zijn klanten geen nummer en wordt er altijd naar je eigen unieke situatie gekeken.

Jourden Anaїs Jumper Jumper Jourden Anaїs Anaїs Jourden pqSUMGzV

De meest complete uitzend software op de markt

De meest handige features zijn gebundeld in één gebruiksvriendelijk én fraai vormgegeven CRM systeem. Dit platform biedt o.a. de volgende voordelen:

– Alle managementinformatie, facturen en loonstroken in één overzicht;
– 24/7 toegang tot je omgeving in je eigen huisstijl;
– Snel en gemakkelijk nieuwe opdrachtgevers en werknemers invoeren;Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7
– Eenvoudig je vacatures plaatsen op diverse vacaturesites;
– Overzichtelijk contracten, samenwerkingsovereenkomsten en plaatsingsbevestigingen genereren.

Teun Hebels

DGA Blauwbroek Techniek

Wij kennen Arsenaal al jaren als een betrouwbare business partner met wie wij op alle niveaus snel en adequaat kunnen schakelen. Arsenaal is voor ons een meer dan volwaardige sparringpartner op het gebied van ondernemerschap en personeel.

Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7

Pamela Gierveld

DGA Gierveld Recruitment

Arsenaal is een fijne informele club die alle relevante kennis in-house heeft, altijd kwaliteit levert en ons volledig ontzorgt op het gebied van personeel.

Martijn van 't Veer

DGA Lady Security

Wat een goed team van mensen. Kennis van zaken en meedenken met de klant. Klinkt cliché. Dat klopt. Maar probeer het zelf zou ik willen zeggen.

Dames Tokio Tokio Ara Ara DerbyBeigetaupeMaat37 Dames Eu Yfgb7y6

Danilo Boekelman

DGA Network 31

Arsenaal levert mij gemak op – ik hoef nooit zelf iets te doen op personeelsvlak. Arsenaal is flexibel en handelt met een hoge snelheid.

Door de persoonlijke en laagdrempelige manier van werken voelt het voor onze mensen alsof ze met een directe collega schakelen.

Niels Wesbeek

DGA Summit Search

Wij hebben in 2014 besloten om onze backoffice uit te besteden aan Arsenaal en hebben geen seconde spijt gehad van dit besluit. Arsenaal bespaart ons niet alleen veel tijd maar zorgt ook dat wij ons volledig kunnen focussen op onze core business. Wij ervaren de dienstverlening als persoonlijk en efficiënt: een mailtje of belletje is eigenlijk al genoeg.

Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7

Valentijn Berkien

DGA First People

Arsenaal zorgt niet alleen voor een backoffice. Ze staan bij ons bekend als een proactief, meedenkend en zeer deskundig bedrijf. Arsenaal staat een ondernemer bij als waardevolle sparringpartner met een interessant netwerk.

Blogs

Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7

Payrolling? Al je vragen beantwoord!

Payrolling Payrolling is de laatste jaren een veelbesproken onderwerp. Vaak heeft het een negatieve lading en wordt het geassocieerd met

Lees verder
Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7

Uitzendbureau beginnen? Vier manieren waarop Arsenaal je bijstaat!

uitzendbureau beginnen De knoop is doorgehakt; je hebt besloten om een eigen uitzendbureau te beginnen! Of je nu wel of

Lees verder

Stichting Normering Arbeid? Welke certificeringen zijn er in uitzendland?

Ben je van plan om een eigen uitzendbureau te starten? Dan is het verstandig om je te verdiepen in de

Trainer Asics Eu 5 5 Gel Kayano Knit Sneaker10 Us44 0wO8nPkX Lees verder

Uitgelicht

Rechtbank Amsterdam: ‘Schijnzelfstandige’ Deliveroo-koeriers hebben recht op arbeidscontract

In een rechtszaak aangespannen door FNV, heeft de Amsterdamse rechtbank geoordeeld dat  Deliveroo de fietskoeriers waarmee de maaltijdbezorgdienst werkt ten

Nieuwe Collectie Bontkraag KopenBeslist Kleding nl Parajumpers fgyvYb6I7

Lees verder

Broeck Chelsea Front StLeren Boots Den Cognac eoWrdCxB