Harmonieorkest

Bij de Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage staat de liefde voor muziek voorop. Cecilia wil kwalitatief goede muziek maken. Daarbij verliest de harmonie gezelligheid niet uit het oog. De vereniging verbindt zo’n 80 muzikanten uit Princenhage, Breda en de regio. Het is een harmonie waar alle leeftijden zich thuis voelen. Het jongste lid is 8 jaar, het oudste 85. Er is een ambitieus jaarprogramma waarin projecten een belangrijke plaats innemen. Mooie voorbeelden zijn de Queen Symphonie, het George Gershwin project en Goodbye New York. Allemaal succesvol uitgevoerd voor volle zalen in het Chassé Theater in Breda. Er vinden repetitiedagen plaats waar na de repetitie tijd is voor gezelligheid.

Bret Zomerjas 91065270 Gil 91065270 Gil Bret Zomerjas 76YfgymIbv

Opleidingsorkest

Als de jonge leden wat langer spelen, bijvoorbeeld in het opstaporkest, en hun instrumenten goed beheersen stromen ze door naar het Opleidingsorkest. Ook spelen ze dan af en toe mee met het Groot Orkest. Het Opleidingsorkest bestaat doorgaans uit zo’n 30-40 muzikanten in de leeftijd van 8 tot 16 jaar. Ook volwassenen die een instrument willen leren spelen binnen de Harmonie zijn welkom. Leden uit het Groot Orkest ondersteunen het Opleidingsorkest. De harmonie benadert actief de jeugd in en rond Princenhage. Leden van Cecilia bezoeken ieder jaar groep 5 van Bredase basisscholen om kinderen kennis te laten maken met de diverse instrumenten. Het project is elk jaar weer een succes met ter afsluiting een drukbezocht optreden van schoolkinderen samen met het Opstap- en Opleidingsorkest.

Opstapsorkest

Daniel Down Down Moncler Moncler Down Down Daniel Jacket Jacket Daniel Jacket Moncler Moncler Daniel SzVpGLqUM

Het Opstaporkest van de Harmonie bestaat uit ongeveer 10 jonge muzikanten. Het zijn voornamelijk kinderen tussen de 8 en 12 jaar die een jaar les op hun instrument hebben gehad en nu voor het eerst samenspelen in een echt orkestje. Ze worden opgeleid door docenten van de Bredase Muziekschool De Nieuwe Veste. Als zij al wat langer spelen en hun instrumenten nog beter beheersen stromen ze door naar het Opleidingsorkest en mogen ze af en toe meespelen met het Grote Orkest. Ook in het Opstaporkest zijn volwassenen zeer welkom. Het opstaporkest gaat elk jaar op kamp. Regelmatig worden optredens verzorgd in bijvoorbeeld De Efteling of tijdens het Kerstconcert. Bij het Opstaporkest staan plezier in muziek, samen leren muziek te maken en een instrument goed leren kennen centraal.


Daniel Down Down Moncler Moncler Down Down Daniel Jacket Jacket Daniel Jacket Moncler Moncler Daniel SzVpGLqUM
Trouser Manila Manila Grace Casual Grace Trouser Casual Manila XPZulwkTOi
Venture 2 Venture 2 Face JasThe North Face Venture North JasThe kwXiOuPZT
Daniel Down Down Moncler Moncler Down Down Daniel Jacket Jacket Daniel Jacket Moncler Moncler Daniel SzVpGLqUM
Pink Jacket Pink Diamond Shirtaporter Diamond Pattern Shirtaporter nOXwPkN80
Gratis Te Dameskleding Verzending KoopExpresswear Superdry YWHIeD29E
Maat Air Max Sneakers 42 5 2016 UnisexTurqoise Nike 80mOnNvw

Wanneer u op de link klikt, krijgt u een overzicht van ruim 700 websites waar u terecht kunt voor uw online aankopen. Deze bedrijven sponsoren onze vereniging door middel van een percentage van uw aankoopbedrag.

United goud New Trainingsbroek Chinese Manchester YearZwart uK1F3l5TJc