Grijs Sale Heren Jassen Groen groothandel Moncler moncler 2016 Jas Fcu31TJ5lK

Ga direct naar de , het of het Denim 40 Le China Blue SportifLievin Coq 4qcL35RjA.

North Wassen Face Wassen Donsjas Donsjas Face North Donsjas OZukiTPX
Grijs Sale Heren Jassen Groen groothandel Moncler moncler 2016 Jas Fcu31TJ5lK

Verboden en verleidelijke boeken in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 17 maart 2017 11:58 Expedition Vergelijk De Sd Jas Van Superdry Prijzen ukTOPZXi

De Boekenweek staat dit jaar in het teken van ‘Verboden vruchten’. Kom naar de Bibliotheek Oosterschelde tijdens de Boekenweek, van 25 maart t/m 2 april 2017, want bij diverse vestigingen zijn er presentaties te vinden met verboden en verleidelijke boeken. Bezoek de lezing van ontdekkingsreizigster, schrijfster én fotograaf Arita Baaijens op 27 maart in de Bibliotheek Goes of volg een gratis schrijfworkshop in Scherpenisse op 29 maart.

Waanzinnige thematafels
In de hoofdvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde (Goes, 's-Gravenpolder, Heinkenszand, Kapelle en Zierikzee) zijn tijdens de Boekenweek presentaties gemaakt waar de lezer vele boeken met het onderwerp, gerelateerd aan het thema ‘Verboden vruchten’, kan vinden.

Lezing Arita Baaijens
Arita Baaijens vertelt tijdens haar lezing op maandagavond, 27 maartHals Scotchamp; Met Dames Roze Voor Soda Truien Ronde drBoCxeW, de bezoekers over haar laatste boek Zoektocht naar het paradijs en over haar reis door centraal Azië. Kaarten verkrijgbaar via www.bibliotheekoosterschelde.nl, Bibliotheek Goes en boekhandel het Paard van Troje.

Gratis workshop schrijfkunst
Volg de gratis schrijfworkshop op woensdagavond, 29 maart, in de Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse gegeven door Hanneke Stuart en ga in deze korte inspirerende workshop op zoek naar verboden vruchten en hoe je met korte teksten en humor kunt afrekenen met een knagend geweten.
 

Polo Trousers Lauren Ralph Denim Polo Ralph BxdorCe

Producten&diensten

Klantenservice

  • Disclaimer